Fashion Talks & Creative Ville,  IP3,  Schoolprojecten

IP3 – Nabeschouwing

Nabeschouwing Fashion Talks & Creative Ville

Eindelijk, ik mag een nabeschouwing uittypen. Dit vind ik het het leukste aan het hele project. Nu kan ik ongezouten mijn mening geven nu ik een beter beeld heb van het afgelopen project.

Wat vond ik ervan?

Als ik een gevoel moet uitkiezen, kies ik geïnspireerd! Het evenement was dik in orde. Ik heb er echt van genoten. De sprekers waren tof, het eten was lekker en vooral ik had goed gezelschap. Moest ik alleen naar dit evenement zijn gegaan had dit al veel minder leuk geweest. Daarom ben ik blij dat mijn studiegenoten er ook waren.

Prijs / Kwaliteit

Dit project was niet goedkoop, ik heb € 120 betaald voor Fashion Talk (dag 1) en Creative Ville (dag 2). Ik mag eigenlijk niet klagen, want mijn vervoer was al gratis. Voor verblijf moest ik ook niet zoeken, want de Handelsbeurs is maar 25 minuten fietsen van bij mij thuis. De kwaliteit van de catering was zeer goed, J&M catering THUMBS UP! 👍🏻

Sprekers

De sprekers waren interessant en ik mag zeggen dat ik veel heb bijgeleerd.

Is de passie voor Fashion gegroeid?

Het antwoord is zeer kort: NEE! 

Ik vond het zeer fijn om aanwezig te zijn op dit prestigieus event. Maar ik zou het zeker niet opnieuw doen. De sprekers waren wel interessant, maar misschien past dit thema niet voor 100 % bij Lex Vrancken. #SorrynotSorry…

Creative Ville

Ja, als ik over twee jaar tijd heb wil ik zeker nog eens naar Creative Ville gaan. Dit congres was echt iets voor mij. De sprekers waren interessant en ik kan dit echt aan elke eerste- of tweede jaar student Communicatiemanagement aanraden als keuzevak of gewoon om eens gezien te hebben. Je leert hier veel zaken die je op school misschien niet zo uitgebreid gaat bekijken. Je bent ook volledig vrij om te checken wat je leuk vindt of niet.

Hopelijk heb ik je warm gemaakt om volgend jaar voor Internationaal Project als keuzevak te kiezen. Internationaal project gaat je meestal de mogelijkheid bieden om unieke projecten te bezoeken. Dit project is niet in het buitenland maar ik denk dat dit internationaal genoeg is. Je hebt de verschillende internationale sprekers en ook sommige bezoekers hebben niet de Belgische nationaliteit.

Als je dan nog één tip mag geven: vergeet niet te genieten van je project! Welk project je ook kiest. Oké, je moet regelmatig een foto nemen of denken: “Shit, ik moet nog iemand interviewen.” Maar uiteindelijk gaat dit om de ervaring en niet over de blog of vlog. En als je er van geniet heb je achteraf meer inspiratie om creatieve zaken neer te pennen. Probeer ook altijd alles te zien van het project. De leukste standen, sprekers of ervaringen verschuilen zich meestal in een klein hoekje en worden niet openbaar bekend gemaakt. Dit levert vaak leuke content en leuke herinneringen op!

Goed ik ben uitgeschreven! (voor nu)

Ik hoop dat je er van genoten hebt! Laat zeker weten of jij ook naar Fashion Talks of Creative Ville wil gaan in de reacties.

Tot binnenkort!

Lex

 

Bedankjes:

 • Flanders DC (toporganisatie)
 • J&M Catering (top food)
 • Docenten (top advies)
 • Mijn ouders;
   • Cliché… I know, maar zij hebben dit wel betaald.
 • Laura Joukes, Thomas Vermeiren, Annelien Poppe & Jasmine Stuyts.
   • Voor de gezelligheid ter plaatse

 

PS: Heb je mijn VLOG en andere BLOGPOSTS al gezien? Klik hier!!! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *